Lajme nga Maqedonia

Duraku: Ngrohja me dru, ndotësi kryesor i ajrit

Përmes gazifikimit dhe subvencionimit për kyçjen e amvisërive në rrjet, Qeveria do të tentojë të ulë nivelin e ajrit të ndotur. Në një intervistë për Alsat, ministri i ambientit Sadulla Duraku tha se ngrohja me dru mbetet shkaktari kryesor i ndotjes së ajrit. Rezultatet e para nga masat e Qeverisë kundër ndotjes së ajrit, Duraku i pret në vitin 2020. Tha se mirëpret vërejtjet e OJQ-ve por kërkon mirëkuptim nga ana e tyre, pasi siç tha dikasteri që drejton punon për uljen e nivelit të ajrit të ndotur.

Alsat


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply