Lajme nga Maqedonia

Gruevski: Ja pse nuk pranova të shkoj në burg

Ish kryeministri Nikolla Grevski në intervistën ekskluzive për televizionin Sitel ka theksuar se ka pasur plane që të shkon në burg edhe pse vendimi nuk ishte i ligjshëm, por nuk e ka bërë të njejtën sepse ka marrë informacione se në burg do ta likuidonin.
Ai tha se nuk ka qenë nën mbikqyrje policore 24 orë, por policia e ka ndjekur përmes lajmërimeve. Kur e kanë lëshar në shtëpi, pjestarët e MPB-së kanë ikur.
“Kam pranuar edhe të shkoj në burg, por kam pasur informata se do më likuidonin dhe për atë ndrrova mendje”, thotë Gruevski.
Ai mes tjerash ka theksuar se një ditë do të kthehet në Maqedoni, dhe se për momentin ndodhet në Hungari përkohësisht nga përndjekja politike e pushtetit aktual në Maqedoni.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply