Lajme nga Maqedonia

Ademi: Në Maqedoni populli është i robëruar nga partitë politike

Analisti politik dhe për çështje ekonomike, Visar Ademi ka theksuar se populli në Maqedoni është i robëruae nga partitë politike.

“Mendoj se tani më tepër se kurrë populli ne Maqedoni është i robëruar nga partitë politike dhe skajshmërisht i paperfaqësuar. Nqs e analizoni 5 nga 7 parti politike janë pjesë e qeverisë. Opozita poashtu mer tendera, beneficione te ndryshmej (amnesti) si dhe vende pune nëpër institucione (shumë raste të punësimit njoh. i keni edhe ne krye te partive biles) në këmbim të votave të tyre. Prandaj ka ardhë koha që populli të bej betejën për tu çliruar vet jo nëpërmjet partive politike… forma dhe veprime ka shumë…”, theksoi Ademi.(INA)


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply