Lajme nga Maqedonia

EcoGuerilla: Banorë të papërgjegjshëm hedhin mbeturina (Video)

Lëvizja EcoGuerilla ka reaguar për ndotjen e ambientit në fshatin Stermnicë. “Lumi Vardar. Banorë të papërgjegjshëm, hedhin çka munden nga traktori në lum. Kjo është tragjike, urgjentisht duhet reagim i ashpër nga policia. Minimumi konfiskim i traktorit dhe dënime te ashpra financiare. Pa dënime te rrepta, ambient te pastër nuk do kemi. Falënderojmë qytetaret qe na njoftojnë për këto vepra joqyteteruese dhe primitive”, thuhet në reagim. /SHENJA/

Krim ekologjik ne Stermnice, ne lumin Vardar!

Krim ekologjik ne Stermnice! ?Eshte duke ndodhur tani!Fshati Stermnice, lumi Vardar. Banore te papergjegjshem, hudhin cka munden nga traktori ne lum. Kjo eshte tragjike, urgjentisht duhet reagim i ashper nga policia. Minimumi konfiskim i traktorit dhe denime te ashpra financiare. Pa denime te rrepta, ambient te paster nuk do kemi. Falemnderojme qytetaret qe na njoftojne per keto vepra joqyteteruese dhe primitive! ?

Gepostet von Eco Guerilla am Sonntag, 3. Februar 2019


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply