Lajme nga Maqedonia

Ja si dukeshin maturantët e Prishtinës para 43 viteve

Me shokë e shoqe të klasës IV-13 të gjimnazit “Sami Frashëri” (ish I. Ll. Ribar) në Prishtinë. Duhet të ketë qenë vjeshtë e vitit 1976; Sepse (siç shifet) në foto është edhe kujdestarja e klasës Prof. Hava Hoti, e cila na jepte gjuhë e letërsi shqipe. Ndërsa, në gjysëvjetorin e II-të (pranverë 1977) kujdestar klase e kishim profesorin e sociologjisë, Prof. Shemsi Reçica, i cili më vonë (pas demonstratave të mars-prillit 1981) u dënua me “Grupin e Intelektualëve”, ku bënin pjesë edhe Mr. Halil Alidemaj (tanimë i ndjerë) dhe i pavdekshmi Mr. Ukshin Hoti. (Gafurr Adili)


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply