Lajme nga Dibra

Deklarata e Z. Xhemal Gjunkshi per protesten sot ne Peshkopi :

Protesta madhështore e qytetarëve të dibrës . Me mbështetjen e simpatizantëve dhe anëtarëve të Partisë Demokratike mijëra qytetarë protestuan dhe treguan se zullumi i kësaj qeverie ,kësaj qeverisje në nivel vendor dhe qendror është trashur dhe ka vajtur aty ku nuk mban më. Falenderojmë të gjithë qytetarët që iu përgjigjen ftesës së PD Dibër dhe na u bashkuan .
Së bashku ti tregojmë qeverisë së Edi Ramës rrugën , të bashkohemi edhe më shumë dhe ta rrëzojmë këtë qeveri të kriminalizuar.
Ju ftojmë në protestën madhështore me 16 shkurt për rrëzimin e këtij pushteti kriminal ku jeta e një qytetari nuk vlen, ku jeta e një polici nuk vlen dhe krimibelët dalin nga burgu dhe po na qeverisin , pasi kanë kapur “peng” këtë kryeministër.

Të protestojmë së bashku për të gjitha ato probleme me të cilat përballen Dibranët si pasojë e keq qeverisjes.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply