Lajme nga Dibra

Dibra dhe Rruga e Arbrit

Gjatë vizitës në qarkun e 📍Dibrës, u krye inspektimi i Urës së Vashës e cila lidh tunelet T5 dhe T6 në Rrugën e Arbrit 🛣.
Ura, që ka një gjatësi prej 242 metrash, përbëhet nga konstruksion metalik në një hark rihter, ka 27 kolona paralel në të dya anët e urës, të cilat ngrihen drejt lart.
E gjithë pjesa e rrugës së Arbrit që ka mbetur për t’u ndërtuar është 54 km, prej të cilës është realizuar më shumë se 28% të punimeve. 👏🏻
Në bazë të kontratës, rruga duhet të përfundojë në harkun kohor 44 muajve, por me intensitetin me të cilin po kryhet, pritet që rruga të përfundojë më herët.

Marre nga Ministria e infrastruktures dhe energjise .

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply