Lajme nga Dibra

Edi Rama e nis ditën me Rrugën e Arbrit !

MIRËMËNGJES 😀

dhe me këto pamje që s’kanë nevojë për koment nga kantieri i Rrugës së Arberit, duke ju siguruar të gjithë se sa më shumë të lehin qentë aq më të frymëzuar e të vendosur jemi për ta bërë Shqipërinë që duam, ju uroj një javë të mbarë 👍

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply