Lajme nga Kosova

Marsh protestues në Ferizaj kundër abuzimit të së miturës në Drenas

Organizuar nga gratë dhe aktiviste të tjera të shoqërisë civile sot në Ferizaj mbahet protestë lidhur me rastin e abuzimit të së miturës në Drenas.

Marshi protestues fillon në ora 11.30 nga ish-objekti i Gjykatës Komunale, për të vazhduar deri te Stacioni i Policisë dhe Gjykatës Themelore në Ferizaj.

Ndryshe, dy persona janë dënuar me nga një muaj paraburgim lidhur me akuzat për abuzimin e e një të miture 16-vjeçare në Drenas.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply