Lajme nga Maqedonia

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, shkon në histori

Largohet nga godina e qeverisë mbishkrimi” Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, i njëjti pritet të zëvendësohet me “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”.

Në ndërkohë përveç në Qeveri, ndër të parat do të ndërrohen edhe tabelat e vendkalimeve kufitare dhe të institucioneve tjera shtetërore. Për disa ditë pritet të hyjë në përdorim edhe zyrtarisht përdorimi i emrit të ri” Republika e Maqedonisë së Veriut”.

(foto e huazuar nga “sakamdakazam”)


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply