Kulture

Gona Gashi: Akti

Vullkani i buzëve s’le vend pa stërpikur me llavë trupin e shtangur epshor, puthjet s’kanê kufi as gjeografi sa posht e lart bëhen mê të zjarrt. Padiktueshëm këmbët postohen dhe bëhen gati për sulm, llava shëndrrohet në zjarr, zjarri në shpirt dhe çdo gjë përfundon në afsh, afshi si akt zbërthehet në gjarpër që pa kontrollueshëm helmon çdo pjesë të trupit dhe paralizon aftësinë njerëzore! Nga libri im “Udhëtim nëpër parajsë”


Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply