Feja

Historia Prekëse E Vajzës, Që Përloti Miliona Njerëz Në Botë (VIDEO)

Kjo padyshim që është historia më frymëzuese që keni parë ndonjëherë Është historia e vajzës nga Pakistani, e cila qysh në moshën 18-vjeçare babai i saj e kishte martuar pa dëshirën e saj.

Edhe pse akoma e mitur dhe e martuar pa dëshirë, ajo nuk ia prishi qejfin babait të saj dhe u martua.

Pavarësisht se ajo nuk ishte e lumtur, sikur të mos mjaftonte vetëm kjo. Një ditë ajo pësoi aksident së bashku me bashkëshortin e saj.

Bashkëshorti i saj nuk u lëndua në këtë aksident, pavarësisht se ai ishte shkaktari i këtij aksidenti, por ajo mori lëndime shumë të rënda.

Ajo me muaj të tërë qëndroi në spital pa vetëdije. E në momentin që u zgjua, mjekët i thanë se ajo nuk do të mund të lëvizte asnjëherë, madje ajo nuk do të mund të sillte në jetë fëmijë.

Gjatë kohës sa ajo ishte pa vetëdije e shtrirë në spital, bashkëshorti i saj vendosi që të ndahet me të.

Por e tërë kjo tragjedi e jetës së saj, u kthye në arsye për të jetuar.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply