Lajme nga Maqedonia

Kanë përfunduar tri nga katër ndërhyrjet kirurgjikale

Tri nga ndërhyrjet kirurgjikale kanë përfunduar nga gjithsej katër që ishin të nevojshme për personat që ndodheshin në gjendje kritike, ndërsa një ende po vazhdon kanë njoftuar nga Qendra Emergjente.

Dy nga të lënduarit në aksident janë akoma në gjendje kritike, ka njoftuar njeriu i parë i kësaj qendre emergjente.

Viktimat që kanë humbur jetën akoma nuk janë identifikuar dhe i janë dorëzuar mjekësisë ligjore për obduksion.

Sonte Qeveria e Maqedonisë ka shpallur ditë zit për dy ditët në vazhdim.

Në tragjedinë që ndodhi sonte kanë humbur jetën gjithsej 14 persona.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply