Lajme nga Kosova

Ekipi Negociator pritet të votojë sot Platformën për dialog

Sot do të mbahet takimi i delegacionit Shtetëror të Kosovës ku pritet të votohet edhe Platforma për Dialogun.

Bashkëkryesuesi i këtij Delegacioni, Shpend Ahmeti, ka bërë të ditur se Platforma për Dialogun pritet të votohet nga Delegacioni Shtetëror ndersa të premten pritet të shkojë në Kuvend, tha ai.

Ahmeti ka thënë se kjo Platformë për Dialogun nuk është dorëzuar akoma te presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj.

Në Delegacion Shtetëror është Avni Arifi që përfaqëson kabinetin e kryeministrit dhe AAK-në. Enver Hoxhaj është po ashtu aty dhe përfaqëson PDK-në.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply