Kuriozitete

Në fillim duket veturë e vogël, por kur njerëzit fillojnë të dalin nga ajo…

Shumë prej nesh përballemi me udhëtim të parehatshëm për në punë çdo mëngjes në një autobus apo tren të mbushur.
Por, një grup punëtorësh rusë kanë diçka tjetër në mëndje, transmeton Express.

Një video qesharake shfaq këtë grup punëtorësh rrugorë afër maleve Ural duke dalë nga makina një nga një.

Përkundër udhëtimit të tyre jo të rehatshëm, punëtorët duken të qeshur duke dalë nga makina.

Edhe pse një makinë e vogël dhe e dizajnuar për katër persona, nga ajo dalin hiç më pak se 14 të tillë./Express/

https://f1.media.brightcove.com/12/4221396001/4221396001_5151720017001_5151713309001.mp4?pubId=4221396001&videoId=5151713309001


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply