Lajme nga Maqedonia

Dy grabitje të rënda në Kumanovë

Dy grabitje të ndara kanë ndodhur mbrëmë në Kumanovë, kanë njoftuar sot nga policia.

Mbrëmë rreth orës 20.50 në stacionin e pompës së benzinës në autostradën Kumanovë-Shkup, persona nën kërcënim kanë kryer grabitje dhe kanë marrë fitimet e ditës.

Vetëm disa minuta më vonë, në polici është paraqitur edhe një rast tjetër për grabitje në rrugën “Tode Mendoll” në njërën ndër barnatoret e qytetit të Kumanovës, me çka grabitësit nën kërcënim të kanë marrë fitimet ditore të barnatores.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply