Lajme nga Kosova

Lekaj: Me Serbinë nuk negociohet pavarësia e territori

Pal Lekaj, ministër i Infrastrukturës në Qeverinë e Kosovës, ka thënë se Pavarësia dhe territori nuk negociohen në dialogun me Serbinë.

“Në dialog me Serbinë nuk nuk negociohen Pavarësia e territori. Çfarëdo marrëveshje që arrihet me Serbinë ajo vjen në Kuvend”, ka thënë ai në televizionin publik.

Sipas Lekajt, opozita ka gabuar që nuk e ka mbështetur Platformën e votuar në Kuvend.

“Opozita është dashur të mendojë më ndryshe, dhe t’i bashkohet këtij procesi, sepse sa më të bashkuar që jemi aq më të fortë dalim”, ka thënë ai.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply