Lajme nga Shqipëria

Angli/ 8 Marsi, “gruaja shqiptare” i flet botës në shqip (Video)

ANGLI Ambasada e Shqipërisë në Londër ka prezantuar gruan shqiptare në këtë 8 Mars, e cila njihet si “Dita Ndërkombëtare e Gruas”. Gra nga e gjithë bota, të veshura me kostumet e bukura tradicionale shqiptare uruan në gjuhën shqipe duke nxjerr në pah vlerat e femrës shqiptare dhe përkushtimin e saj, në familje, punë dhe […]

The post Angli/ 8 Marsi, “gruaja shqiptare” i flet botës në shqip (Video) appeared first on Balkanweb.com .


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply