Lajme nga Maqedonia

Bedredin Ibrahimi pas vendimit: Nuk iki askund, do i qesh në fytyrë Fatimes

Para trupit gjykues, i akuzuari në rastin “Titanik 2” Bedredin Ibrahimi, tha se ai nuk ka ndërmend të arratiset apo ta lerë vendin, sepse edhe po të donte nuk ka më forcë të largohet.

“Këtu kam lindur, kam jetuar dhe jetoj dhe nuk do të ik. Do të jem këtu për t’i qeshur në fytyrë asaj. Nuk do te iki”, ka thënë i akuzuari Ibrahimi, duke iu përgjigjur prokurores Fatime Fetai në sallën e gjyqit.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply