Sports

Champions League, UEFA ndryshon rregulloren e shortit!

  Ndryshim që do të nisë që nga short i ardhshëm, që do të hidhet të premten e 15 marsit në Nion dhe do të përcaktojë çiftet çerekfinaliste. Deri këtu asgjë e çudtishme, pasi në çdo sezon pas fazës së 1/8-ave, ekipet e kualifikuara mësojnë rivalet e ardhshme. Por kësaj radhe skuadrat do të mësojnë […]

The post Champions League, UEFA ndryshon rregulloren e shortit! appeared first on Balkanweb.com – News24.

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply