Lajme nga Kosova

Komandanti i FSK-së sot raporton para Komisionit për Punë të Brendshme

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama sot do të paraqitet para Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Gjenerallejtënant Rama do të shpalosë raportin vjetor të punës për vitin 2018.

Ky raportim është planifikuar të mbahet sot në ora 10:00.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply