Lajme nga Maqedonia

Orhan Ibrahimi: “Procesi…” | LAJM

Pas vendimi te Gjykates Penale per te denuar me burg kreun e PDSH-se Menduh Thaçi me 3,2 vjet burg, ka reaguar ish deputeti i kesaj partie Orhan Ibrahimi. Ja cfare thuhet ne postimin qe ka shkruan ne Fejzbuk.

“Procesi….”
“Mbeturina të errëta antishqiptare dhe antiperendimore po tentojnë që ta rikthejnë nenin 114 te kodit penal te RSFJ-së(delikti verbal), ku në atë kohë denoheshin shqiptarët vetëm pse thonin zëshëm se ishin shqiptarë.
Mua, si ish deputet(për pesë vite), sipas kësaj logjike të fajsisë ligjore, duhet të më denojnë me 500 vite burg. Sepse mbi 5000 herë në parlament kam votuar kundër, dhe i jam nënshtruar diktatit të partisë sime.
Partia Demokratike Shqiptare më shumë se parti….
Ideologji Kombëtare!”, perfundon postimi i Ibrahimit.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply