Lajme nga Maqedonia

Pranohet kërkesa e Fatime Fetait për paraburgim të Mijallkovit dhe Bedredin Ibraimit

Gjykatësi Ognen Stavrev e ka pranuar kërkesën e Prokurores Fatime Fetai për paraburgim të të dënuarve Sasho Mijallkov dhe Bedredin Ibraimi.

Menduh Thaçi dhe të tjerët të dënuar në rastin “Titanik 2”, do të duhet të paraqiten në Gjykatë një herë në javë.

Sasho Mijallkov dhe Bedredin Ibraimi në rastin “Titanik 2” janë dënuar me burgim nga 3 vjet, gjegjësisht 4,6 vjet burg. Masa e paraburgimit është shqiptuar për të evituar rrezikun e arratisjes, ka thënë Fatime Fetai.

Këshilli Gjyqësor i përbërë nga gjykatësit Ognen Stavrev dhe Osman Shabani si dhe tre anëtarë të trupit gjykues, me tre vjet burg e kanë dënuar ish-anëtarët e KSHZ-së, Sashi Srcev, Vlatko Sajkovski dhe Aneta Stefanovska për shkatërrim të materialeve zgjedhore në zgjedhjet lokale të vitit 2013 në Strumicë, përshkak të ndikimit politik.

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply