Lajme nga Kosova

“Trepça” shndërrohet në shoqëri aksionare

KOSOVE

Gjiganti metalurgjik “Trepça” sot mori dritën jeshile nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për t’u shndërruar në Shoqëri Aksionare.

Në certifikatën që ka siguruar gazeta “Epoka e re”, ndërmarrja “Trepça” nga Ndërmarrja Shoqërore tani shndërrohet në Shoqëri Aksionare. Rikujtojmë se 80 për qind të aksioneve i posedon Qeveria e Kosovës, ndërkaq 20 për qind punëtorët e “Trepçës”.

53498386 652495721886058 6602123869421568000 N
53498386 652495721886058 6602123869421568000 N

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply