Lajme nga Maqedonia

Vazhdon fushata për siguri në trafik “Mbështesim të ardhme të sigurt”

Sektori për Parandalim pranë SPB Shkup, sot para pllajës në Kapitoll Moll në afërsi të drejtpërdrejtë në vendkalimin për këmbësorë do të vazhdojë me fazën e dytë të fushatës parandaluese për siguri më të madhe në trafik – “Mbështesim të ardhme të sigurt”.

Siç bëri të ditur MPB, për këtë qëllim njësitë e formuara shkollore të trafikut të shkolla fillore “Llazo Angellovski” dhe “Dimitar Milladinov” të Komunës së Aerodromit  do t’i realizojnë aktivitete e parapara siç është indikacionet për kundërvajtjet e bëra në trafik, pastaj ofrimin e ndihmës personave të moshuar, ndërsa me qëllim të ngritjes së vetëdijes te nxënësit në trafik si shoferë dhe këmbësorë.

Përndryshe, njëkohësisht, ndërsa me rastin e 8 Marsit, gjatë aktiviteteve të nxënësve  në trafik të cilët nuk kanë bërë shkelje nga ana e anëtarëve të njësisë shkollore në trafik do t’i dhurohet lule për kontributin e dhënë për sjellje shembullore në trafik./MIA


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply