Feja

Dashuri do të thotë | Mjeksia Islame

Dashuri do të thotë


Dashuri do të thotë:

– Të shikosh me syt e saj
– Të ndjesh me zemrën e saj
– Të buzëqeshësh me buzët e saj
– Të mendosh me mendjen e saj
– Të dëgjosh me vëmendjen e saj
– Të qëndrosh me këmbët e saj
– Të jesh i lumtur me lumturin e saj

Vlerësoni njëri tjerin, duajeni njëri tjetrin dhe jetoni të lumtur së bashku pran njëri tjetrit.
Dhe mos harroni ta falenderoni All-llahun (subhanehu ue teala).

”Nëse falënderoni do t’ua shtojë të mirat…“ (Ibrahim, 7)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply