Lajme nga Maqedonia

Fillon konventa e partisë AlternAtivA (VIDEO)

Ka filluar konventa e partisë AlternAtivA e cila ishte caktuar të mbahet nga ora 19:30. Qindra përkrahës mbushin sallën e “Operës dhe Baletit” në Shkup.

Siç njoftuan nga kjo parti më herët, në konventën e sontme do të ribrendohet partia me emër dhe logo të re. Gjithashtu partia po promovon kryesinë e re qendrore.

Në konventën e partisë AlternAtivA, marrin pjesë edhe kryesia e LSDM-së.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply