Lajme nga Dibra

Kapet vajza me heroinë gjatë vizitës në bug të një dibrani

Policia në Shtip ngriti padi penale kundër një 28 vjeçari dhe një vajze 25-vjeçare nga Dibra për shkak të dyshimeve për kryerjen e vepës penale për prodhim dhe shpërndarje të paautorizuar të lëndëve narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve.

Siç njoftoi Ministria e Brendshme, më 23 shtator të vitit të kaluar në burgun e Shtipit, viktima e dytë, kur vizitoi të burgosurin, u përpoq të depërtonte heroinën, e cila u zbulua nga mbikëqyrësit, transmeton DibraJon.

Pas masave të marra, u konstatua se i burgosuri kishte rregulluar më parë që heroina të blihej nga një person i panjohur për hetimin e deritanishëm.

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply