Lajme nga Maqedonia

Shiten qengja me çmim të volitshëm afër Shkupit

Osman Lusjani nga fshati Bllacë ka fermën me 800 qengja dhe 600 dele. Ferma është afër Shkupit, respektivisht pas tunelit në rrugën për Kosovë. Kush është i interesuar për qengja me çmim të volitshëm mund të drejtohet direkt te ferma, ose të paraqitet në numrin 072 664 493.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply