Lajme nga Maqedonia

Shkupjani ikë nga burgu, kapet nga policia në Kumanovë

Me 08.03.2019 në ora 21.50 në vendkalimin kufitar në Tabanoc gjatë kryerjes së kontrollit është konstatuar se Xh.M.(24) nga Shkupi evidentohet në STOP listën për mbajtjen e dënimit me burg për kryerjen e veprës penale sipas nenit 236 qëndrimi 1 që ka lidhje me nenin 22 nga Kodi Penal dhe i njëjti dënim të kryhet në burgun e Idrizovës, transmeton Almakos.

Personi është dorëzuar te zyrtarët policor nga SPB Kumanovë për procedurë të mëtutjeshme.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply