Lajme nga Kosova

Demostrata e 11 marsit, Haradinaj: Epokë vendimtare për Kosovën

KOSOVE

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka kajtuar demostratën e 11 marsit të 81, e cila sipas tij  shënon një epokë vendimtare në historinë më të re të Kosovës. Përmes një postimi në faqen e tij të “Facebook”, kreu i ekzekutivit në Kosovë, Haradinaj, shkruan se kjo demostratë shënoi një epokë vendimtare në historinë e re të Kosovës.

“Demonstrata e 11 marsit ‘81 shënon një epokë vendimtare në historinë më të re të Kosovës.
Mijëra studentë zgjodhën rrugën e paqes për ta kundërshtuar shtypjen dhe pabarazinë.
Në përvjetorin e demonstratave studentore, kujtojmë të gjithë ata që guxuan të kërkonin atë që iu takonte, të drejtën e tyre, dhe që i dolën zot këtij vendi, në rrugën drejt çlirimit”, shkruan Haradinaj.

(BalkanWeb)

 

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply