Lajme nga Shqipëria

TEC në Korçë nuk do ndërtohet, Blendi Klosi: Refuzuam lejen!

Ministri i Mjedisit, Blendi Klosi bëri të ditur se ka firmosur refuzimin e lejes mjedisore për TEC-in në Korçë, pasi siç shprehet ai, projekti në fjalë nuk përmbush kriteret e përcaktuara nga Bashkimi Europian.

Ky vendim vjen pas kryerjes së një analize vjetore të punës se Inspektoratit të mjedisit, Pyjeve, Ujërave dhe Turizmit.

“Firmosëm refuzimin e lejes mjedisore për TEC-in e Korçës. Projekti nuk përmbush standardet e kërkuara nga BE”, tha Klosi.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply