Lajme nga Maqedonia

Zjarr në një pyll në Likovë

Zjarr në pyll, livadhe në rajonin e Komunës së Likovës, nën digën e Goshnicës, informoi në mëngjesin e sotëm institucionet kompetente. Zjarri la filluar të përhapet dje në orët e pasdites, informoi udhëheqësi i degës së Kumanovës të NP “Pyjet e Maqedonisë”, Luan Bajrami. “Në mëngjesin e sotëm ekipet tona të Njësitit territorial zjarrfikës janë në terren dhe tentojnë ta shuajnë zjarrin, por duhet të potencoj se është kapluar sipërfaqe e terrenit vështirë të kalueshëm”, deklaroi Bajrami. Edhe komandanti NJTZ Kumanovë, Dejan Ilievski konfirmoi se ekipi i tij është në Likovë në rajonin e përfshirë në zjarr.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply