K.F. Korabi Korabi

KF Korabi – KF Struga (Trim&Lum) – 17 Mars (E Diel), Ora 14:30.

Të Dielën të gjitha rrugët të çojnë në stadiumin e Qytetit.
Ekipi i KORABIT ka nevojë për mbështetje masovike, korrekte dhe dinjitoze ashtu siç dinë vetëm Dibranët dhe SOKOLAT ta bëjne.
FORCA KORABI!

1 Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply