Lajme nga Shqipëria

Banorja me lot në sy: Kam dy fëmijë jetimë, duam shtëpi

TIRANE

Përplasjet ditë më parë tek “Petro Nini Luarasi” shkaktuan reagime të shumta, ndërsa palët e përfshira në konflikt për pronën, vijojnë me pretendimet duke akuzuar njëra tjetrën për pronësinë dhe ligjshmërinë e saj. Gazetarja e News 24, Klodiana Lala e pranishme në këtë banesë mori edhe mendimet e familjarëve të familjes Llapaj.

Dhurata për mikrofonin e gazetares Lala, me lot në sy tha se ka dy fëmijë jetime dhe se duan vetëm një çati mbi kokë.

Dhurata: Unë i pranoj fjalët e Gabvocit duam të biem dakord që ne të marrim shtëpi këtu. Kam dy fëmijë pa baba, ka vdekur para 4 vitesh. Jemi shumë të varfër.

Klodiana Lala: Po Ylli, sikurse ju e nisët në hyrje të emisionit. Jam në banesën LLapaj dhe Dërvishit. Është një banesë shumë e ftohtë. Ata jetojnë me shpresën se në fund do ë ketë një zgjidhje përfundimtare. Unë këtu pranë. Kam bashkëshorten e zotit luan, i cili është në studio, Bukurien.

Bukuria: Përgjigjia ime është se ndoshta ne gjatë gjykimeve, janë bërë shumë veprimeve. Neve këtë shtëpi e ka dhënë shteti. Ne nuk jemi mirë edhe nga ana psikologjike. Ne jemi një popull i thjeshtë. Kam punuar për atë shtëpi jashtë dhe tani kam 90 mijë lek pension. Tani që erdhi puna deri këtu falënderoj zotin Rakipi.

(BalkanWeb)


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply