Feja

Lutje te mrekullueshme kunder te keqes

Lutje te mrekullueshme kunder te keqes Reviewed by on March 14, 2019 .

O Allah! Largo brengen, merzin e pikellimin nga çdo musliman e muslimane! O Allah! Ndihmoje dhe ruaje robin Tend nga çdo shpirt i keq! O Allah! Shëro te semurit tane, sherim pas te cilit nuk ka më semundje! Ti je i vetmi Sherues! O Allah! Çdo te prekuri nga magjia, ajni e hasedi, jepi durim […]

O Allah! Largo brengen, merzin e pikellimin nga çdo musliman e muslimane! O Allah! Ndihmoje dhe ruaje robin Tend nga çdo shpirt i keq! O Allah! Shëro te semurit tane, sherim pas te cilit nuk ka më semundje! Ti je i vetmi Sherues! O Allah! Çdo te prekuri nga magjia, ajni e hasedi, jepi durim […]

Rating: 0

Lutje te mrekullueshme kunder te keqes


O Allah! Largo brengen, merzin e pikellimin nga çdo musliman e muslimane!

O Allah! Ndihmoje dhe ruaje robin Tend nga çdo shpirt i keq!

O Allah! Shëro te semurit tane, sherim pas te cilit nuk ka më semundje! Ti je i vetmi Sherues!

O Allah! Çdo te prekuri nga magjia, ajni e hasedi, jepi durim dhe me fuqin Tende prishi qe te gjithe ato dhe liroi ata nga kjo sprov!

O Allah! Shkatrroi magjiastarët bashk me ndihmësit e tyre!

O Allah! Na ndihmo, e mos ndihmo kundra nesh!

O Allah! Ne tek Ti mbështetemi, sa Mbrojtës i mire je Ti!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply