Feja

Rukje per semundjet psikologjike dhe psiqike

Rukje per semundjet psikologjike dhe psiqike


Rukje per semundjet psikologjike dhe psiqike
Degjojeni cdo dite pas namazeve ditore me nijet sherimi. Per me teper kontaktoni ndonje musliman ose hoxhe qe ben rukje.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply