Lajme nga Maqedonia

Drejtori Muça nuk ndalet, edhe gjatë vikendit në aksion

Drejtori i NP “Parqe dhe Gjelbërime” Ardijan Muça i përkushtuar për të realizuar qëllimin e tij, gjelbërimin e Shkupit. Edhe pse sot është fundjavë ai ka inspektuar punimet në hapësirat e reja të gjelbërimit.

Edhe pse është vikend me kënaqësi inspektova punimet për hapësirat e reja të gjelbërimit 🏞!
🌳 Fidane të reja.
🚰 Rrjet i ri hidraulik.
☢ Sistem i ujitjes mе spërkatëse.
☀ Kohë e shkëlqyeshme.
👷 Ekip i organizuar.
Pra, super sezon kemi para nesh ✅, ka shkruar Muça në facebook.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply