Lajme nga Kosova

Rrahen dy shqiptar dhe një serb në Bardhosh

23:07, 16 Mars 2019

Sot me 16.03.2019, rreth ores 16:20 është pranuar informata se në fshatin Bardhosh-Prishtinë ka ndodhur një mosmarrëveshje/rrahje në mes disa personave të dy nacionaliteteve, shqiptarë dhe serbë.

Njësitet kompetente të Policisë së Kosovës janë angazhuar menjëherë dhe kanë arritë në atë lokacion, ku edhe kanë takuar palët e përfshira, njofton Klan Kosova.

Sipas informacioneve fillestare dy (2) shqiptar dhe një (1) serb ishin përfshirë në një mosmarrëveshje e cila ka rezultuar me një përleshje të qastit.

Personat e perfshirë janë shoqëruar në ambietet policore për të sqaruar rastin si dhe iu është ofruar ndihma mjekësore.

Në Polici janë paraqitur edhe familjarët e palëve të përfshira dhe pas konsultimeve dhe sqarimit të rrethanave edhe nga vetë palët e përfshira dhe vlersimin se përleshja ka qenë e qastit, përderisa ata punojnë në të njëjtin vend, të njëjtit nuk kanë dashur inicimin e ndonjë rasti apo procedure të mëtejme.

Duke marr parasyshë rëndësinë e plasimit të drejtë dhe të saktë të informacioneve, Policia e Kosovës ka ndërmarr me kohë të gjitha veprimet e saj ligjore konform procedurave dhe autorizimeve të parapara ligjore.

Policia e Kosovës vazhodon të jetë e përkushtuar në ofrimin e sigurisë për të gjithë qytetarët pa dallime, si dhe për ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike në vend.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply