Lajme nga Maqedonia

Ndizen motorët e Aleancës për Shqiptarët në Gostivar

Ndezen motorët e Aleancës për Shqiptarët në Gostivar, të gjithë rrugët të hënën çojnë në Shkup.

Kështu fillon fushata për president në Maqedoninë e Veriut, ditën e hënë kandidati Blerim Reka i përkrahur nga opozita shqiptare Aleanca dhe Besa fushaten do ta filloj nga Shkupi.

Arben Taravari bashkë me të rinjtë e Gostivarit janë gati.

NeKemiKryetarShqiptar

BlerimReka


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply