K.F. Korabi Korabi

Kalendari i Ligës së Dytë (Perëndim)

Kalendari i Ligës së Dytë (Perëndim) për pjesën tretë dhe të fundit të sezonit futbollistik 2018/2019:
Ndeshjet e kampionatit 🗓⚽️
#ForcaKorabi 🔵

 

 

1 Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply