Lajme nga Shqipëria

Shkodër/ Anëtari i grupit “Bajri” i bashkohet varrimit të babait

SHKODER

Qyteti i Shkodrës i blinduar sot nga forcat e policisë për varrimin e e dy  vëllezërve të vrarë dje Astrit dhe Brahim Bilali. Ndërkohë, ceremonisë mortore mësohet t’i jetë bashkuar edhe Asmer Bilali, djali i Astrit Bilalit, i cili njihet si një nga nga anëtarët e grupit “Bajri”.

Asmer Bilalit i është dhënë leje nga burgu të marrë pjesë në varrim.

Vijon…


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply