Lajme nga Maqedonia

MPB: Nuk ka pengesa për autobusët që po transportojnë mbështetësit e VMRO-së


Ministria e Brendshme hedh poshtë lajmet e disa portaleve, që shkruajnë për bllokada dhe inspektime të jashtëzakonshme teknike të autobusëve që po transportojnë mbështetësit e partisë politike VMRO-DPMNE në një tubim në Ohër. Ministria e Brendshme njofton publikun se këto lajme janë gënjeshtra dhe manipulime klasike. Sipas tyre as nuk ka bllokada as ndonjë inspektim teknik, por është një gënjeshtër klasike, pjesë e lajmeve të rreme.

ALSAT

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply