Lajme nga Maqedonia

Qeveria vendos tabelën me emrin e ri të shtetit


Qeveria në prag të vizitës së kryeministrit grek Aleksis Cipras, në godinën e Qeverisë ka vendosur pllakën me emrin e ri të shtetit, respektivisht, Republikën e Maqedonisë së Veriut.

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut” është shënuar në tri gjuhë, në gjuhën maqedonase, shqipe dhe angleze.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply