Lajme nga Maqedonia

Regjim i veçantë trafiku për shkak të vizitës së Ciprasit


Për shkak të vizitës së nesërme të kryeministrit grek Aleksis Cipras nesër nga ora 9:30 deri në orën 20 do të vendoset një regjim i veçantë qarkullimi në rajonin më të gjerë të Qytetit të Shkupit.

Ministria e Punëve të Brendshme në njoftimin e pasdites i bën apel të gjithë pjesëmarrësve në qarkullim që t’i respektojnë orientimet nga nëpunësit policorë dhe rregullativën e qarkullimit për regjimin e ndryshuar të qarkullimit të mjeteve.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply