Lajme nga Maqedonia

Vajza e komandant Zogut, fiton vendin e parë ne nje garë poetike ne Kosovë (Foto)

Vajza e Komandant Zogut në konkursin poetik të organizuar nga Kuvendi i të rrinjëve të Istogut dhe Klubi Letrar `Podguri` zuri vendin e parë.
Rezarta Samiu u zgjodh e para me poezinë e titulluar `Për sytë që na pinë tokë e liri` kushtuar dëshmorëve, konkretisht babait të saj Rahim Samiu (Komandant Zogu).
Rezarta thot se ndjehet krenare për këtë të aritur dhe premton që nuk do të ndalet këtu por do të vazhdoj që të mbroj gjakun e babait deri në fund.
Më poshtë keni poezinë e Rezartës me të cilën fitoi vendin e parë.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply