Lajme nga Maqedonia

Vendoset emri i ri i shtetit në hyrje të Qeverisë

Qeveria e ka vendosur sonte pllakën me emrin e ri të shtetit, një ditë para vizitës zyrtare të kryeministrit grek Aleksis Cipras në Shkup.

Emri i ri i vendit “Republika e Maqedonisë së Veriut” është shkruajtur në tri gjuhë, maqedonisht, shqio dhe anglisht. /SHENJA/


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply