Lajme nga Kosova

Dëmtohet varri i Shaban Polluzhës (VIDEO)

20:28, 16 Prill 2019

Varri i heroit kombëtar Shaban Polluzha është dëmtuar. Kjo ndodhi si pasoj e punimeve që po bëhen në rrugën magjistrale Drenas-Skenderaj.

Mbikëqyrësit e punimeve nga ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, thanë se kjo ndodhi pa qëllim dhe se pas asfaltimit të rrugës, varri do të rregullohet, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Rilind Matoshi.

klankosova.tv


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply