K.F. Korabi Korabi

Kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë Veriore , z. Muamed Sejdini viziton ambientet e K.F Korabi

Ishte nder dhe kënaqësi që ambientet e klubit tonë ti viziton kryetari i parë shqiptar në historinë e Federatës së Futbollit të Maqedonisë Veriore z. Muamed Sejdini.
Pasi që ia uruam postin e ri ai u informua dhe i pa nga afër problemet e infrastrukturës me çka premtoi se gjatë javëve në vazhdim FFM-ja do të investoj në meremtimin e fushës dhe të stolave te stadiumit.
Faleminderit, Kryetar!
— at Stadiumi i Qytetit – Diber.

1 Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply