Lajme nga Maqedonia

Pendarovski në Dibër: Votoni për konceptin që na çon drejt BE-së dhe NATO-s

Kandidati për president i LSDM-së, BDI-së, Alternativës dhe PDSH-së, Stevo Pendarovski është takuar sot me qytetarët e Komunës së Dibrës, ku ai bëri thirrje që zgjedhjet presidenciale dhe lokale të votojnë për konceptin që të çon drejt BE-së dhe NATO-s. Ai u tha dibranëve se si presidenti i ardhshëm nuk do të bëjë ndarje, por do të veprojë në përputhje të plotë për aplikimin e konceptit të një shoqërie, sepse ajo është e njohur tashmë si një recetë për sukses. /SHENJA/


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply